Om oss

Vi alla vet hur jobbigt det kan vara att köpa en begagnad mobil. Begagnade mobiler saknar oftast garanti, kan vara låsta till specifika operatörer och även ha föråldrade batterier. Vi anser att alla har rätt till en fin och väl fungerande begagnad mobil, till ett bra pris och med en robust garanti.

Refurbly är din e-handel för begagnade mobiler. Alla våra mobiler genomgår kontrollering, renovering, fabriksåterställning och tester av erfarna servicetekniker. Vår långa kompetens inom reparation och renovering av elektronik gör att vi kan erbjuda 2 års garanti och 14 dagars returrätt på samtliga renoverade produkter.

begagnade mobiler
refurbly logo rund

Mobilverkstan i Örebro

Refurbly grundades 2019 av företaget Mobilverkstan, en serviceverkstad i Örebro som har reparerat över 20,000 mobiltelefoner och surfplattor från tusentals privatpersoner och hundratals företag samt skolor och kommuner.

Mobilverkstan öppnade 2013, samma år som iPhone 5S lanserades, en mobil som förändrade en hel del med bland annat Touch-ID. Året är 2019 och vi ser gång på gång hur de senaste modellerna saknar nya innovationer som gör skillnad, samtidigt som priserna når obegripliga höjder.

Vi frågade våra kunder vad de ville ha, svaret var fungerande mobiler till bra priser. Idag kan vi stolt presentera Refurbly, din e-handel för renoverade mobiler med 2 års garanti.

Se våra mobiler
 

Refurbly

Begagnad

Säker köpprocess.

1-3 dagar leveranstid.

2 års garanti.

14 dagars ångerrätt.

Mjukvara uppdateras innan försäljning.

Kundtjänst på svenska och engelska.

Som en ny mobil, fast billigt!

Alla våra mobiler fungerar utan problem och är kontrollerade med marknadsledande teknik. Mobilerna är renoverade, vilket betyder att det är begagnade telefoner som reparerats, fabriksåterställts, kontrollerats och testats enligt standardiserade processer. Samtliga mobiler har minst 80% batterikapacitet.

Välj mellan tre kosmetiska graderingar.

Nyskick: Mycket få synliga tecken på användning, nästan som en helt ny mobil.
Bra skick: Några tecken på användning som repor och skrapmärken, inga sprickor.

Okej skick: Tydliga tecken på användning som repor & skrapmärken, inga sprickor.

Köp mobil Vanliga frågor

Förpackning och innehåll

Alla mobiler levereras i vadderade lådor tillsammans med original USB-kabel, returinstruktioner och en checklista på de tester som utförts. Om du har valt att köpa skärmskydd eller mobilskal så kommer dessa färdigmonterade på din enhet.

refurbly låda
refurbly låda
refurbly låda inuti
refurbly låda inuti
Toppen. La en order på en Iphone 7 som skulle vara i klass C . Fick en mobil som inte bär några spår av använding alls. Superskick .
Daniel Johansson
Daniel J.
Snabbt och enkelt att handla. Blev mycket positivt överraskad över skick och prestanda till ett så bra pris. Också bra för miljön. Jag kan verkligen rekommendera Refurbly👍😊
Birger Granholm
Birger G.
Det känns väldigt rätt i tiden att konsumera miljövänligt, när jag väl skulle köpa en ny mobil så sökte jag på nätet och hittade Refurbly. Riktigt smart koncept och jag är väldigt nöjd med mobilen!🥰
Sandra Johansson
Sandra J.
Superbra & smidigt. Bra och säkert förpackad👍
Joacim Eriksson
Joacim E.
Min Iphone från Refurbly var precis som ny men mycket billigare, kan starkt rekommendera detta!
Adrian Pojen
Adrian P.
I princip som att köpa en ny telefon, skillnaden är att man betalar mindre och värnar om miljön. Rekommenderas.
Navid Tajhizi
Navid T.
Köpte en mobil med ny skärm så i princip inga repor alls! Tack⭐️
Hilda Jonsson
Hilda J.
Fick min nya telefon inom de leveransdagar som var beskrivna. Rekommenderar Refurbly till alla som vill ha en bra telefon utan att behöva lägga ned en förmögenhet.
Gustav Jacobson
Gustav J.
Efter en miss i beställningen så kom telefonen på 2 dagar. Allt var som beskrivningen
Fredrik Lövdahl
Fredrik L.