Om oss

Vi alla vet hur jobbigt det kan vara att köpa en begagnad mobil. Begagnade mobiler saknar oftast garanti, kan vara låsta till specifika operatörer och även ha föråldrade batterier. Vi anser att alla har rätt till en bra mobil, till ett bra pris och med en robust garanti.

Refurbly är din webbutik för renoverade mobiler. Alla våra produkter har haft en tidigare ägare, men samtliga mobiler genomgår kontrollering, renovering, fabriksåterställning och tester av erfarna servicetekniker. Vår långa kompetens inom reparation och renovering av elektronik gör att vi kan erbjuda 24 månaders garanti och 14 dagars ångerrätt på samtliga renoverade produkter.

 

Refurbly

Begagnad

Säker köpprocess.

Fri frakt över hela Sverige.

24 månaders garanti.

14 dagars ångerrätt.

Mjukvara uppdateras innan försäljning.

Kundtjänst på svenska och engelska.

Vad innebär mobilens skick?

Skick omfattar mobilernas kosmetiska utseende. Alla våra mobiler, oavsett skick, fungerar utan problem och är kontrollerade med marknadsledande teknik. Mobilerna är renoverade, vilket betyder att det är begagnade telefoner som reparerats, fabriksåterställts, kontrollerats och testats enligt standardiserade processer. Alla våra mobiler har minst 80% batterikapacitet.

Nyskick: En telefon i orört skick har inga synliga tecken på användning, det vill säga likt en helt ny produkt.

Bra skick: En telefon som har måttliga tecken på användning, så som repor, skrapmärken. Skärmen är fri från sprickor.

Har du fler funderingar kring oss? Se gärna våra vanliga frågor.

Se våra produkter