Visar alla 5 resultat

Renoverad iPhone X från Refurbly

  Olåst   Kabel ingår   2 års garanti
  Noggrant testad   Fri frakt   14 dagars returrätt

Renoverade iPhone X

  Olåst   Fri frakt
  Fullt testad   2 års garanti
  Kabel ingår   Ångerrätt
-100 krTillfälligt rabbaterat pris!
3192,00kr
3112,00kr exkl. moms
Välj variant

Rymdgrå, Nyskick

2792,00kr exkl. moms
Välj variant

Rymdgrå, Bra skick

3592,00kr exkl. moms
Välj variant

Silver, Bra skick

2712,00kr exkl. moms
Välj variant

Rymdgrå, Okej skick

3272,00kr exkl. moms
Välj variant

Rymdgrå, Okej skick


iPhone X

5,8 tums skärm
Telefonen har ingen hemknapp – bara en heltäckande Super Retina-skärm med en otroligt skarp OLED-bild. De fantastiska kamerorna är den högklassiga skärmens bästa kompisar.

Face ID
Med Face ID behöver du endast titta på din telefon för att öppna tangentlåset. Samtidigt skyddar funktionen din integritet.

Kamerorna
Den dubbla 12 megapixels bakre kameran, den smarta fotograferingsprocessorn och video i 4K lyfter fram detaljer som du inte kan se med blotta ögat. Filma video i slow- eller fastmotion och ta porträtt på gallerinivå. Det här är det kompletta drömverktyget för varje fotograf.

Hastighet framför allt
Använder du din telefon mycket, eller är du otålig? IPhone X är det perfekta valet för dig! Den är 70 procent snabbare än de föregående modellerna. Det betyder att den här telefonen aldrig kör fast. För hastigheten står A11 Bionic-chipset. Den snabba 3D-grafiken och apparna för utvidgad verklighet garanterar en smidig användarupplevelse.

Ladda trådlöst
Med QI-tekniken kan du börja använda trådlösa hörlurar och ladda telefonen trådlöst. Glöm alla sladdar!

Lars A.
Lars A.
Snabb leverans. Telefonen skickades samma dag som den beställdes och jag fick telefonen dagen efter beställning. Beställde en telefon i "mycket bra skick". Kan inte se något som helst spår av användning och batterihälsan visar 100%. Mycket nöjd så här långt.
Brad M.
Brad M.
Phone arrived in very very good shape, like new I would say (iPhone SE, 1st gen). After restoring and using now for almost a week, everything is working as it should. No complaints... yet anyway so I have no problem giving a 5 stars. Lets see how well it holds up.
Tina A.
Tina A.
Superbra service och snabba. Mobilen funkar alldeles utmärkt.
Palwinder S.
Palwinder S.
Vi köpte iPhone XR och iPhone 7. Vi är väldig nöjda.De funkar jättebra.
Lars P.
Lars P.
Mycket trevligt och tillmötesgående 👍
Tobaunta T.
Tobaunta T.
5/5. Köpte först en iPhone 7 "bra kvalite" till dottern men var osäker på vad som ansågs som "bra" då det är en tolkningsfråga. När jag väl fick hem den så fanns det inte ett spår av att den hade varit använd i mina ögon. Blev att köpa en likadan till sonen månaden efter och även denna var i lika bra kvalité. För att inte prata om hur snabb leverans det var då jag hade den hemma på mindre än 24 timmar. När det är dags för nya telefoner till barnen igen så vet jag vart jag köper den. 👍👍👍👍👍
Jan E.
Jan E.
Köpte en iPhone X och jag är mycket nöjd med telefonen , men framför allt med den support jag fick i från Refurbly.MvhJan ErikssonMatfors
Michelle N.
Michelle N.
Jag köpte en iPhone XR i "Nyskick" och jag har inte märkt något som helst tecken på användning. Ingen repa eller ens skråma :) Supernöjd!
Bo Ö.
Bo Ö.
Bra bemötande, bara goda erfarenheter!
js_loader
0