Visar alla 2 resultat

Renoverad iPhone 7 Plus från Refurbly

  Olåst   Kabel ingår   2 års garanti
  Noggrant testad   Fri frakt   14 dagars returrätt

Renoverad iPhone 7 Plus

  Olåst   Fri frakt
  Fullt testad   2 års garanti
  Kabel ingår   Ångerrätt
1672,00kr exkl. moms
Välj variant

Svart, Okej skick

1672,00kr exkl. moms
Välj variant

Gagatsvart, Okej skick


iPhone 7 Plus

Snygg design
5,5 tums skärmen har en hög upplösning och klarare färger än tidigare. Tillsammans med telefonens snygga design och förbättrade prestanda ger detta en användarupplevelse av toppklass.

Ta bilder
Den dubbla 12 megapixels bakre kameran med optisk bildstabilisering, större bländaröppning och förbättrad blixt gör dina bilder klarare och detaljrikare än tidigare, samtidigt som de får mer äkta färger.  Det är också lättare att ta bilder på rörliga objekt.

Kapacitet och musik
A10 Fusion-chippet gör iPhone 7 Plus hela två gånger snabbare än de föregående modellerna. Du behöver inte heller göra avkall på ljudkvaliteten: tack vare ljuduppspelningen i stereo är musiken från telefonens egna högtalare klarare än tidigare.

Trygga funktioner
IPhone 7 Plus har Touch ID i hemknappen. Då slipper du knappa in din PIN-kod när du vill öppna tangentlåset – det räcker med ett enda svep med fingret. Du kan naturligtvis också använda PIN-koden för att låsa upp telefonen.

Lars A.
Lars A.
Snabb leverans. Telefonen skickades samma dag som den beställdes och jag fick telefonen dagen efter beställning. Beställde en telefon i "mycket bra skick". Kan inte se något som helst spår av användning och batterihälsan visar 100%. Mycket nöjd så här långt.
Brad M.
Brad M.
Phone arrived in very very good shape, like new I would say (iPhone SE, 1st gen). After restoring and using now for almost a week, everything is working as it should. No complaints... yet anyway so I have no problem giving a 5 stars. Lets see how well it holds up.
Tina A.
Tina A.
Superbra service och snabba. Mobilen funkar alldeles utmärkt.
Palwinder S.
Palwinder S.
Vi köpte iPhone XR och iPhone 7. Vi är väldig nöjda.De funkar jättebra.
Lars P.
Lars P.
Mycket trevligt och tillmötesgående 👍
Tobaunta T.
Tobaunta T.
5/5. Köpte först en iPhone 7 "bra kvalite" till dottern men var osäker på vad som ansågs som "bra" då det är en tolkningsfråga. När jag väl fick hem den så fanns det inte ett spår av att den hade varit använd i mina ögon. Blev att köpa en likadan till sonen månaden efter och även denna var i lika bra kvalité. För att inte prata om hur snabb leverans det var då jag hade den hemma på mindre än 24 timmar. När det är dags för nya telefoner till barnen igen så vet jag vart jag köper den. 👍👍👍👍👍
Jan E.
Jan E.
Köpte en iPhone X och jag är mycket nöjd med telefonen , men framför allt med den support jag fick i från Refurbly.MvhJan ErikssonMatfors
Michelle N.
Michelle N.
Jag köpte en iPhone XR i "Nyskick" och jag har inte märkt något som helst tecken på användning. Ingen repa eller ens skråma :) Supernöjd!
Bo Ö.
Bo Ö.
Bra bemötande, bara goda erfarenheter!
js_loader
0